Menu

Skip to: Site menu | Main content

Speculaasactie

maartje 14-10-2020

Ook dit seizoen willen we de verenigingskas weer aanvullen door middel van de jaarlijkse speculaasactie!

Hoe werkt de actie?

  • Op woensdag 14 en vrijdag 16 oktober krijgt iedereen in het zwembad een verkooppakketje. Je krijgt een informatiebrief en een intekenlijst met de prijzen en foto's van de producten. Deze documenten zijn hieronder ook te downloaden.
  • Met de intekenlijst probeer je zoveel mogelijk speculaas te verkopen bij vrienden, familie, buren, je klasgenoten of je collega’s. We hebben geen vergunning om huis-aan-huis te verkopen, dus je mag alleen verkopen bij mensen die je kent. Probeer coronaproof te verkopen, dus houd voldoende afstand of probeer bijvoorbeeld ook eens om speculaas te verkopen door een berichtje te sturen naar bekenden via WhatsApp, Facebook of Instagram, of door briefjes bij buren door de brievenbus te doen.
  • Bij het bestellen is het de bedoeling dat de mensen vooraf al aan jou betalen.
  • De intekenlijsten lever je op vrijdag 6 of woensdag 11 november weer in in het zwembad. De lijst leg je zelf 'coronaproof' in een bakje in de hal van het zwembad.
    Inleveren na 11 november is NIET mogelijk.
  • Op woensdag 25 of vrijdag 27 november kun je in de Onderduiker de producten en je intekenlijst ophalen. Daarna ga je de bestellingen uitdelen. Houd hierbij ook rekening met de geldende corona-maatregelen.

De afgelopen jaren was de actie groot succes! We vertrouwen erop dat dat ook deze keer weer gaat lukken! Doe je best allemaal! Er is dit jaar een prijsje te verdienen voor degene die de meest originele manier bedenkt om 'coronaproof' speculaas te verkopen. Maak hiervan een foto en stuur deze naar prc@hgrb.nl. Foto's die je instuurt, kunnen gebruikt worden voor het clubblad de Boei en/of social media van de vereniging.

Heb je vragen, neem dan even contact op met:
- Maartje Rietveld prc@hgrb.nl of tel: 06-14804648

Wij hopen weer op een geslaagde actie!

 

 

 Informatie speculaasactie 2020

 Intekenlijst speculaasactie 2020 (pdf)

 Intekenlijst speculaasactie 2020 (xls)